Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
Türkiye'nin ilk transseksüel evliliğini yapan Gökkuşağı Derneği Başkanı ve CHP Bursa Milletvekili aday adayı transseksüel Öykü Özen, evinin kapılarını Bursadabugun.com için açtı.
Çok farklı bir kişiliğe sahip olan ünlü transseksüel Öykü Özen, bilinmeyen bir çok yönünü anlattı. Hayatıyla ilgili önemli bir karar aldığını belirten Öykü Özen, "Türkiye'nin ilk transseksüel evliliğini yapmıştım. Eşimle ayrılmak için boşanma davası açtım. Artık bundan sonra şiddete uğrayan kadınlar için savaşacağım" dedi...

..."HAYATIMI KİTABA DÖNÜŞTÜRECEĞİM"
Hayatında çok şeyler yaşadığını ifade eden Özen, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Hayatımda çok insanlar gelip geçti.  Acısıyla tatlısıyla çok şeyler yaşadım. Bu yaşadıklarımı kitap haline dönüştürmeyi düşünüyorum. Kitabın içinde herşey olacak. Hayatımdaki insanlar farklı isimlerde olacak ancak o isimler kimler olduğu tahmin edilebilecek. Kısaca bomba etkisi yaratacak bir kitap olacak. Kitabımı yazdıktan sonra uzak bir yerlere gidip tepkilere bakacağım."
Pul koleksiyonu bulunan Özen'in evinde temizliğe önem vermesi, oturma odası ve yatak odasında toplam 3 kütüphanenin olması, yemek ve temizliği kendisi yapması dikkat çekti.

Söyleşinin Tamamı:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.