Gerici bir Prof. Dr., AKP’ci bir psikiyatr, cahil bir bilim düşmanı... Nevzat Tarhan’ın medyada boy göstermesini sağlayan özellikleri bunlar.
TGRT, Samanyolu, haber7, Vakit... Derken AKP’nin tüm medyayı etki altına alması, tüm medyanın topluca gericileşmesi ile tüm kanallar... Artık hepsinde, sık sık karşımızda gördüğümüz Profesör Doktor’lardan biri de Nevzat Tarhan.
Son dönemin gözde AKP’li profesörü Nevzat Tarhan, dün çıkarıldığı Habertürk ekranında önceki gün polis saldırısında dövülerek bebeğini kaybeden kadın öğrencinin durumunu değerlendirirken, “Bir Prof. Dr. Psikiyatrist bunları nasıl der?” dedirtecek şu “psikiyatrik” açıklamaları yaptı:
- Poliste kaygı çok yüksek. Burada kaygı, korku haline dönüşmüş.
- Ben bunu şöyle açıklıyorum, Başbakan haftada bir suikast atlatan birisi şu anda.

- Ormanda giderken elinde silah olan birisi korku fazlaysa, bir yerler kıpırdıyorsa silahı boşaltır oraya.

- O dönemin verdiği protesto yaşı... Protest olmak zevk veriyor gençlere.
- Belki öğrencilerin arasında provokasyon amaçlı kimseler, kışkırtıcılar vardır.

- (Sunucunun yerde tekmelenen öğrenci görüntüsünü göstermesi üzerine) Bu tip müdahale polislere canlı bombalara karşı önlem olarak öğretiliyor.

“Dindarlar daha uzun yaşıyor”
Tarhan, daha önce Diyanet Dergisi’ne verdiği bir röportajda dindarların daha uzun ve sağlıklı yaşadıklarını iddia eden Tarhan, “Duada vücut ısısı yükselir, ürperti hissi ile uyarılma yaşanır, algı gücü keskinleşir, bilinç düzeyi ve farkındalık artar” demişti.
“Solculuk, eşcinsellik hastalık”
Nevzat Tarhan göre solculuk bir hastalık. Tarhan’ın bilimsellik süsü verdiği görüşlerle bezediği cümlelere göre, eşcinsellik de bir hastalık. Bu iki argüman da yanlış olmalarına rağmen çeşitli bahanelerle savunulabilir. Prof. Dr. Tarhan’ın bunları savunurken kullandığı argümanlardaki izlek ise, bir mantıki tutarlılık bile sergilememesi bakımından tam bir sendrom.
"Homofobik değilim" deyip...
Haber7 sitesinde yazdığı bir yazısında öncelikle “Homofobikler eşcinsellere karşı ayrımcılık yapan, aşağılayan fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan kişiler olarak bilinir” diyerek “Ben homofobik değilim” demeye getiren Tarhan, arkasından şunları kaleme alıyor:
- Homoseksüel Pedofili olarak bilinen çocuk yaştaki eşcinsteki kişilere cinsel ilgi duyma en sık rastlanılan homoseksüalite biçimidir.
- Eşcinsellik sapmış bir cinsel tercihtir, çocuklara Pedofili yani cinsel ilginin nasıl geni yoksa eşcinselliğin de geni yoktur.
- (ABD’nin Irak Ebu Gureyb’deki işkence görüntüleri için) Cezaevinde erkeklerin çıplak vaziyette üst üste yığılması eçcinsel ABD’li askerlerin marifeti olabilir.
- Gerçi tarihte kazıklı Voyvoda olarak bilinen sırp komutan aynı zamanda eşcinseldi. Makatında kazığa geçirdiği askerleri orgazmik bir zevkle seyredermiş. [Kazıklı Voyvoda bir Sırp komutanı değil, Eflak Prensi’ydi.]

SolHaber.....Kaynak

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.