Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA) 7 Ekim 2010

İZMİR'de 4 ay önce, evinde boğazı kesilerek öldürülen İsmail Önaç'ın cinayet şüphelisi C.B., evde bıraktığı otobüs biletinden yola çıkılarak İstanbul'da yakalandı. Tuzla'da tersane işçisi olarak çalışan C.B., Önaç'la bir televizyon kanalına kadın arkadaş aradığını belirterek telefon numarasını bırakması üzerine tanıştıklarını, arayıp eşiyle birlikte olabileceğini söylediğini, İzmir'e gelince eşcinsel ilişki teklif ettiği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Geçen 9 Haziran'da Yenişehir 2340 Sokak 38 numaradaki evde meydana gelen olayda, birahanede garsonluk yapan ve bekar olan 32 yaşındaki İsmail Önaç, boğazı kesilerek öldürülmüş olarak yakınlarınca bulundu. Evdeki tüm eşyaları tek tek inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, buldukları İstanbul- İzmir yolcu otobüsü bileti üzerinden çalışmalarını yönlendirdi.

TERSANE İŞÇİSİ ÇIKTI

Evdeki ipuçlarının değerlendirilmesi ve otobüs firmasıyla yapılan görüşmeler sonrasında bileti kullanan yolcunun kimliği belirlendi. Otogar güvenlik kemaralarından da şüphelinin eşkali tespit edildi. Tuzla'da tersanede işçi olarak çalışan C.B., İstanbul'a giden polisin operasyonuyla yakalandı.

TELEVİZYONA BIRAKTIĞI MESAJLA TANIŞMIŞLAR

Gözaltına alınarak İzmir'e getirilen C.B. cinayeti eşcinsel ilişki teklifi yüzünden işlediğini öne sürdü. İddiaya göre, uydu üzerinden televizyon yayını yapan bir müzik kanalına kadın arkadaş aradığını söyleyerek cep telefon numarasını bırakan C.B., kendisini arayan İsmail Önaç'ın arkadaşlık teklifini geri çevirdi. C.B.'ye, bir süre sonra tekrar telefon eden Önaç, eşiyle ilişkiye girmesi vaadinde bulundu. Bunun üzerine İzmir'e gelen C.B., Önaç'ın verdiği adresteki eve gitti. Burada kendisine yalan söylendiğini anladığını belirten C.B., sinirlendiğini, eşcinsel ilişki teklifini yineleyen İsmail Önaç'la tartışıp, boğazını kesip öldürdüğünü anlattı. C.B., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.