Youtube/
         Önümüzdeki ay yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri kampanyası için olsa gerek; YouTube'a yüklenen ve "18 Mart 2018'ten sonra ne olacak?" başlığıyla yayınlanan videoda, eğer seçime katılmazsanız "terkedilmiş bir eşcinselle yaşamak zorunda kalabilirsiniz" mesajı veriliyor.


İlgili  video, uyumaya hazırlanan bir çiftin atışmasıyla başlıyor.
Eertesi gün oy kullanmak  için uyanamama endişesi taşıyan eşine kızan adam  ,  "Sanki birisini sen olmadan seçmeyecekler!" diyor.



[youtube src="zfEjy8bBPjk"/]

Rüyasında üç asker tarafından uyandırılan adama; zorunlu askerlik hizmetinin 27 yaşından 60 'a çıkarıldığını söylüyorlar, askerlere inanmayan adam, eşine sormak için mutfağa gidiyor. Mutfakta ise tırnaklarını törpüleyen  gay bir adamla karşılaşıyor. Eşine neden onun evde olduğunu soruyor. Cevap gökkuşağı desenli törpüsünü atan eşcinsel misafirden geliyor. "Ben ailenizle kalacak olan gayim!"

Karısı, yeni bir yasayla , eşleri veya aileleri tarafından terk edilmiş eşcinsellerin başka ailelerin yanlarına yerleştirdiklerini söylüyor ve ekliyor  "Eğer kimseyi bulamazsa, onun partneri olmak zorunda kalacaksın."


Profesyonel oyuncularla çekilen videoyu, hiçbir resmi Rus Kurum veya organizasyonu tarafından yüklenmiş gibi görünmüyor ve Rusya'nın seçim komitesi  videoyla ilgilerinin olmadığını söylemişler. (The Guardian)


Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.