Çanakkale'de, evinde bıçaklanarak öldürülen büfe işletmecisi 46 yaşındaki Ercihan Cerrah'ın cinayet şüphelisi inşaat işçisi 19 yaşındaki O.A.'yı, gittiği bir kafede kullandığı bardaktaki parmak izi yakalattı.O.A., polisteki sorgusunda suçunu itiraf edip, eşcinsel ilişkiye girdiğini öne sürdüğü Cerrah'ı, "Sıra bende" diyerek, zorladığı gerekçesiyle öldürdüğünü öne sürdü.
Çanakkale'de, evinde bıçaklanarak öldürülen büfe işletmecisi 46 yaşındaki Ercihan Cerrah'ın cinayet şüphelisi inşaat işçisi 19 yaşındaki O.A.'yı, gittiği bir kafede kullandığı bardaktaki parmak izi yakalattı. O.A., polisteki sorgusunda suçunu itiraf edip, eşcinsel ilişkiye girdiğini öne sürdüğü Cerrah'ı, "Sıra bende" diyerek, zorladığı gerekçesiyle öldürdüğünü öne sürdü.


Polis, görgü tanıklarının ifadeleri ve kamera görüntülerinden, şüpheli olarak Muşlu inşaat işçisi O.A.'yı takibe aldı. Sivil bir polis memuru, gittiği bir kafeteryada, masaların dolu olmasını bahane edip, meyve suyu içen O.A.'nın yanına oturup, sohbete başladı. O.A., bu sırada birkaç bardak meyve suyu içti. O.A.'nın yeni kullandığı bir bardak, başka bir polis memuru tarafından kafeteryanın mutfağına gitmeden delil torbasına konuldu. Bardaktaki ile cinayetin işlendiği evdeki parmak izlerinin uyuşması üzerine O.A., dün saat 23.30 sıralarında gözaltına alındı.


Haber Bağlantıları;

http://www.sondakika.com/haber-bufecinin-cinayet-suphelisini-bardaktaki-parmak-3219993/

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.