eşcinselliği cinsel tercih sanan öküz  

eğer "ben eşcinselliği seçtim, ehere" diyen bir organizma ile karşılaşmamış ise su katılmamış öküzdür. gerçi karşılaşmışsa ve aynı düşünceyi sürdürüyorsa sıfatında pek bi değişiklik olmaz.

eşcinsellik ne bir cinsel tercih ne de bir cinsel eğilimdir. eşcinsellik heteroseksüellerde de gelişen karşı cinse karşı gelişen seksüel duyguların hemcinsine göre gelişmesi sonucu ortaya çıkan bir cinsel kimliktir.

türkiye'deki eşcinselleri ve onların yaşamak zorunda bırakıldıkları hayatları ele almaya kalkarsak garip verilerle karşı karşıya kalma olasılığı çok yüksktir. çoğu kişinin kabul etmediği toplumsal baskının etkisinde kalan eşcinsel türk genci, çevresindeki straightlerin etkisi ile kendisini str8 olmaya iter, bunun iki yolu vardır, ya kendisi eşcinselliği tabu olarak görür ve kendi düşüncesine göre "ayıp" kabul edilen bu kimliği atmaya çalışır, ama başarılı olamaz. ileride evlenip çocuk sahibi olanlarına da sık rastlanılır. bu insanlar evliliklerinde yüksek oranda mutlu olamazlar.........Devamı

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.